Képzéseink

Fejlesztéshez kapcsolódó képzések

Ügyfeleink számára nemcsak elkészítjük a megrendelt terméket, de fontosnak tartjuk, hogy azt professzionális módon használni is tudják. Ennek érdekében fejlesztéseink szerves része a fejlesztett rendszer használatának betanítása. 

Tartalomkezelő rendszerek

Fejlesztéseink során a Joomla és a Word Press tartalomkezelő rendszerek használatát részesítjük előnyben. Képzéseink mosulárisan épülnek fel, a tartalomkezelői ismeretek leggyakrabban használt funkciói felől haladunk az összetettebb funkciók megismerése felé. A moduláriasan felépített képzés így lépésről-lépésre halad az egyre összetettebb megoldások alkalmazások felé. 

Online marketing alapok

Ma már nem elegendő elkészíteni a szervezet megjelenését biztosító honlapot. Azt be kell vezetni, meg kell ismertetni az érdeklődőkkel. Meg kell találni a célcsoport tagjait, majd az érdeklődést felkeltve kell közvetíteni a szervezet által képviselt értékrendet, a partnerek számára biztosított előnyöket. Mindez nem egyetlen lépésben történik, hanem egy logikusan felépített folyamat során. 

Távoktatás

Képzéseink partnereink számára elérhető online videók formájában is. A képzési anyagokat rövid, néhány perces videófilmekben rögzítjük, melyeket kurzusokká szervezünk. Így a képzés teljes egészében is megtekinthető, de egy-egy probléma megoldására is kiválóan használható. 

Kapcsolat

Alkategóriák